Цена: 45.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Testopump 108 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 108 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Testopump

Testopump е една супер матрица от последно поколение. Високотехнологичната ѝ формула има една основна цел – по-големи количества тестостерон. Testopump е съставен от няколко съставки. Те са: екстракт от Tribulus Terrestris за снабдяване на тялото Ви с 90% сапонини и 20% протодиосцин; аргинин; ацетил-L-карнитин; L-карнитин-L-тартарат; D-аспарагинова киселина.

Първата от тях, известна още като „бабини зъби” е много важна за лутеинизиращия хормон във Вашето тяло. Той се произвежда в предния дял на Вашата хипофиза. Чрез стимулирането на неговото производство, Testopump е в състояние да предизвика увеличение на тестостероновите нива в организма Ви. Повече тестостерон означава повече мощ за тренировки.

Но този важен хормон има и една друга строго специфична цел. Чрез повишаване на количествата от него Testopump следва да подпомогне мъжете за постигане на един изключително мощен ефект, свързан с увеличаване на сексуалната им мощ. Така на практика този невероятен продукт е способен да бъде от полза както във фитнес залата, така и в любовния Ви живот.

Стероидните сапонини, които Testopump е в състояние да Ви осигури, играят своя специфична роля. Редицата изследвания, които учените са провели над тяхното действие, сочат, че те имат фармаколигични свойства. Особено това се отнася за протодиосцина. Тоест Testopump оказва помощ, като може да подкрепи Вашето здраве по един естествен начин.

Ефективността на продукта е подсилена и от D-аспарагиновата киселина в неговата супер матрица. При определени условия нивото на тестостерон в тялото Ви спада. За бъде предотвратено това нежелано действие Testopump е снабден с карнитин и ацетил-L-карнитин. Те помагат на нивата да се задържат в норма и отделно съдействат за регулацията на андрогенните Ви рецептори. Аргининът в тази мощна формула е добавен, за да получите максимизиращ ефект от тестостерона в тялото Ви. Отделно тази аминокиселина разширява кръвоносните Ви съдове, с цел по-голям кръвен поток и респективно ерекция. 

Начин на употреба : Приемайте 1 доза 30 мнути преди тренировка или секс. В нетренировъчни дни, приемайте 4 пъти по 1 капсула преди хранене. Приемайте 8 седмици, след което почивайте 2. Да не се превишава определената доза!

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър