Цена: 28.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Thermo FX 20 пакета
Наличност: В наличност
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Thermo FX

Thermo FX е една изключително ефикасна и бързодействаща формула от последно поколение, която е предназначена за жестока борба с излишните мазнини и килограми. Чрез този продукт Вие бихте могли да изваете точно това тяло, което желаете, при това бързо и ефикасно. Силата му се крие в невероятно силните му активни съставки. Този продукт е това, което може да Ви помогне да се чувствате перфектно в собственото Ви тяло.

Thermo FX съдържа: таурин; тирозин; кофеин; L-карнитин; ацетил-L-карнитин. Те са комбинирани в ефервесцентно съдържание, което може да бъде усвоено изключително бързо от организма Ви. Важно е да се знае, че Thermo FX е лишен от ефедрин. Така са избегнати всички възможни отрицателни ефекти, които тази съставка причинява. Тоест приемайки продукта можете да сте спокойни, защото неговата безопасност е гарантирана.

Комплексната формула на Thermo FX използва разнообразните съставки, за да редуцира мазнините в тялото Ви. Това се случва чрез тяхното прихващане и транспортиране до митохондриите Ви. Там мастните клетки претърпяват процес на изгаряне и трансформация в енергия, която е от изключително голяма необходимост при различни тренировъчни упражнения с голям интензитет.

Отпадните продукти, вследствие изгарянето, се изхвърлят от Вашето тяло и така Вие губите ненужните килограми. Thermo FX е достатъчно ефективен, за да Ви осигури качествено освобождаване на мастните киселини от мастната тъкан в организма Ви. Чрез своето действие този продукт съдейства за увеличаване на тонуса на цялото Ви тяло.

Thermo FX обаче подпомага и Вашата издръжливост. Тоест това означава, че вече можете да се натоварите повече във фитнес залата, за да постигнете още по-големи ефекти. Thermo FX е приятел на всеки атлет. Изберете го и Вие, за да можете да превърнете излишните килограми в мощен енергиен прилив. Мечтаната физика вече може да стане реалност. Всичко това е благодарение на изключителната мощ на Thermo FX!

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър