Цена: 25.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Thermo-X 100 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Thermo-X

Thermo-X не е просто поредният продукт за изгаряне на мазнини. Това е една уникална формула, лишена от потенциално вредния ефедрин, която притежава неповторима мощ. Мастните киселини вече имат свой безмилостен враг. Това е именно Thermo-X. Продуктът ускорява по неповторим начин изгарянето на мазнини и освен това е способен да Ви снабди с мощен енергиен прилив.

Thermo-X независимо, че не съдържа ефедрин е способен да окаже термогенен ефект. Неговата формула е проектирана така, че това да се случи по един олекотен начин, който въпреки това е с реална и много мощна ефективност. Активните съставки в Thermo-X са: камбоджанска гарциния; L-карнитин; кофеин и алфа-липоева киселина. Всички те са с изключително високо качество и са клинично тествани.

Изгарянето на мазнините се осъществява във Вашите митохондрии. За постигането му Thermo-X използва своите активни съставки, за да предизвика отделяне на мастните клетки. Веднъж освободени те се улавят и биват транспортирани до митохондриите. Там следва трансформация на изгорените мазнини в енергия, която моментално достига до работещите Ви мускули.

Отделно този продукт Ви снабдява с всички полезни свойства на чистия кофеин, които не можете да откриете в други продукти, например кафе. Това вещество позволява на Thermo-X да подпомогне и Вашата мозъчна дейност и същевременно осигурява мощен ободряващ ефект. Също така кофеинът подсилва ефективността на карнитина в продукта и така изгарянето на мазнините става много по-качествено.

Thermo-X е създаден с мисъл за Вашето здраве. Ето защо е направено всичко възможно да няма странични ефекти при неговата употреба. Използваните съставки в мощната му формула носят и множество други ползи. Например Thermo-X използва алфа-липоевата киселина, за да осигури невероятно мощен антиоксидантен ефект. Освен това тази съставка е известна и с възможните ползи за сърцето Ви и така подсилва цялостната възможност на продукта да подпомогне работата му. 

Начин на употреба : Приемайте 1-4 капсули дневно 30 мин преди тренировка и/или преди хранене.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър