Цена: 46.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Trans-X Professional 1816 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 816 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Trans-X Professional

Trans-X Professional е най-доброто, което можете да откриете на пазара в днешно време. Това смело твърдение е подкрепено с реални факти. Този продукт е подобрен вариант на известната система за транспорт на креатин в тялото Ви на компанията-производител Scitec Nutrition. Новата формула е достатъчно мощна, за да Ви помогне да постигнете редица ползи от употребата ѝ, но най-вече – незаменим оптимален мускулен растеж, маса и сила.

Trans-X Professional е съставен от няколко матрици. Първата от тях е патентованата мулти векторна креатинова матрица ATTACK. Тя се състои от трикреатин малат; дикреатин малат; микронизиран креатин монохидрат MicronTec; креатин етил естер и трикреатин оротат. Така на практика получавате едно мощно креатиново съдържание, което спомага за ефективен клетъчен обем и повече енергия, посредством оптимизация работата на АТФ-системата във Вашето тяло и най-вече мускулна маса и мощ.

Втората матрица в Trans-X Professional е така наречената G-BOMB. Тя също е мулти векторна, но за разлика от ATTACK, тя снабдява тялото Ви с изключително важната аминокиселина глутамин. Съдържанието на G-BOMB представлява ацетилизиран глутаминов аналог (N-ацетил-L-глутамин); аминокиселина в свободна форма, а именно L-глутамин; естерифицирана молекулна форма, която е глутамин етил естер и стабилен глутаминов дипептид, какъвто е именно L-аланил-L-глутамин. Действието на тази супер матрица позволява на Trans-X Professional да възстанови изчерпаните количества от тази аминокиселина и така да подпомогне правилната работа не само на работещите Ви мускули, но и на имунната и стомашно-чревната Ви системи. Освен това този продукт придобива мощни анти-катаболни свойства и същевременно съдейства за една изключително ефективна мускулна регенерация.

В Trans-X Professional е включен и небезизвестният бета-аланин, който сам по себе си е неесенциална аминокиселина. Неговото действие се състои в допълнителна подкрепа за мускулната Ви маса и мощ, но основно е полезен за придобиване на незаменима аеробна и анаеробна издръжливост по време на тренировка. Така Trans-X Professional е снабден с един много мощен ускорител на карнозин.

Аргинин? Разбира се! Trans-X Professional съдържа и тази много необходима аминокиселина и е способен да Ви я предостави чрез мощната матрица HEMO-NO. В нея е съчетана силата на аргинин; аргинин алфа-кетоглутарат и глицин L-аргинин алфа-кетоизокапроат. Така Trans-X Professional снабдява тялото Ви с азотен оксид, кислород и редица важни хранителни вещества. Целта е по-голяма сила и мощ. Освен това продуктът използва и максимизатори на инсулин. Този артикул е от трето поколение и е способен да Ви предостави и редица други възможности. Надали ще откриете друг продукт, който може да увеличи мускулната Ви маса, сила и мощ по по-ефективен начин, отколкото е способен Trans-X Professional

Употреба: 1 доза веднага след тренировка

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър