Цена: 24.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Tryptophan 60 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Tryptophan

Има много аминокиселини, които са с различни полезни свойства за Вашето тяло. Една от тях е триптофанът. Именно той е основната съставка на изключително мощния продукт Tryptophan (Триптофан). Това вещество спада към незаменимите аминокиселини, от които организма Ви се нуждае. Основното ѝ действие е свързано с образуването на витамин B3, който е известен още като ниацин.

Триптофан разчита на основната си съставка и за подпомагане на производството на серотонин. Поради тази причина продуктът е полезен за работата на Вашия мозък. Конкретно серотонинът е един изключително важен невротрансмитер от витална значимост. Работата му се състои в пренасянето на нервни импулси от клетка към клетка. Ето защо може смело да се заяви, че Триптофан  е способен да подобри качеството на съня Ви.

Депресия? Триптофан има възможност да облекчи симптомите ѝ. Безсъние? Триптофан  отново може да помогне, посредством действието на активната си съставка. Нестабилно настроение? Отново Триптофан  е продуктът, който би могъл да е от значима помощ. Но освен всичко изброено досега този артикул е способен да Ви предложи и още ползи.

Триптофан  е напълно в състояние да се бори със стреса, посредством облекчаването му. Също така формулата му е проектирана специално, за да повлияе на работата на Вашето сърце и така да има възможност да подпомогне и увеличи неговата функционалност и здравина. Триптофан получава способност да наложи строг контрол над телесното Ви тегло и същевременно може да облекчи Вашия апетит.

Сред другите възможни ефекти от употребата на Триптофан  са:

·      Увеличаване на растежния Ви хормон за по-голяма мускулна маса и сила

·      Помощ в случай на мигрена

·      Борба с някои от вредните никотинови въздействия, както и други възможни ползи от този изключително мощен и изцяло модерен продукт. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър