Цена: 33.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Turbo Burn 1000 ml
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 000 мл.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Turbo Burn

Имате нужда от изключително бързодействащ продукт за борба с излишните мазнини? Можете да спрете да търсите, защото ние искаме да Ви предложим едно изключително ефикасно решение. Това е Turbo Burn. Благодарение на неговите мощни активни съставки Вие бихте могли да се справите с нежеланите килограми и същевременно да постигнете един стабилен тонизиращ ефект за Вашето тяло.

Turbo Burn е обогатен с витамините B1, B2, B6, B12 и ниацин. Отделно останалите съставки в уникалната му формула са: таурин; екстракт от гуарана; кофеин и L-карнитин. Действието по изгаряне на мазнините става посредством последната от тях, която може да прихване и транспортира по ефикасен начин мастните клетки до митохондриите Ви и там да се достигне до изгаряне.

От този процес се получава енергия за цялото Ви тяло, най-вече за мускулите Ви. Turbo Burn разчита на кофеина, за да Ви направи по-бодри и същевременно да подпомогне мозъчната Ви дейност. Тази съставка предоставя всички възможни нейни ползи и тялото Ви е в състояние да я усвои изцяло. Благодарение на нея се достига до определен термогенен ефект. Благодарение на това вещество Turbo Burn стимулира и нервната Ви система.

Тауринът в продукта е аминокиселина, чиято дейност е свързана основно с осъществяване на качествена регулация на клетъчния Ви обем. Освен това Turbo Burn получава нови способности, свързани с увеличаване на чувствителността към инсулина и антиоксидантите. Освен това тази съставка Ви съдейства за едно по-добро глюкозно усвояване в мускулните Ви клетки. Благодарение на нея Turbo Burn би могъл да намали оксидативния стрес и отделно да подсили ефективността от Вашата тренировка.

Витаминното съдържание в продукта увеличават неговата ефективност и осигуряват допълнителни ползи. Сред тези възможности на Turbo Burn са:

·      Подобрен метаболизъм

·      Помощ за зрението Ви

·      Още повече енергия

·      Подобряване на храносмилателната Ви система

·      Подобрен синтез на белтъци и много други. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър