Цена: 19.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Tyrosine 100 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Tyrosine

Tyrosine е създаден, за да Ви снабди с важната аминокиселина тирозин. Тя спада към несъществените вещества от този вид. В естествен вид тирозинът се съдържа във Вашия организъм. Изследванията са показвали, че това вещество играе ролята на предшественик на важни невротрансмитери. Те са допамин, норепинефрин и епинефрин.

В естествени условия тези невротрансмитери могат да бъдат синтезирани на 90% от самия тирозин. Поради тази причина тялото Ви се нуждае от достатъчно количество от него. Според учените има условия, при които количеството от гореспоменатите невротрансмитери намалява. Това автоматично води до драстичен спад във Вашата телесна производителност. Тук се намесва Tyrosine, чиято уникална формула е толкова мощна, че е напълно в състояние да подсигури нивата на тирозин в организма Ви и така да бъдат избегнати тези неприятни последици.

Tyrosine съдейства за възстановяването на нивата на норепинефрин (адреналин) в тялото Ви. Според проведените изследвания всяка една добавка, която съдържа тирозин би могла да се справи с това, но формулата на този продукт е толкова мощна, че действието ѝ е много по-ефикасно в сравнение с редица конкурентни продукти. Качеството на този артикул е наистина голямо.

Tyrosine може да е изключително полезен при тренировка. Това се дължи на свойството на основната му съставка да подпомага упоменатите невротрансмитери и по този начин да се достигне до изключително ефикасно увеличаване на производителността на тялото Ви. Това означава, че чрез този продукт бихте могли да се борите с умората и така да се приведете в пълна готовност за мощна тренировка.

Tyrosine е тестван със специална система. Тя е 3-WAY TESTING SYSTEM на компанията-производител Scitec Nutrition. Tyrosine е преминал успешно всички тестове и поради тази причина се нарежда с пълно основание сред елитните продукти на тази марка. Същата система има за цел да провери и качеството на самия продукт. Резултатите са абсолютно категорични: Tyrosine е с възможно най-високото качество за спортна добавка от този клас.

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър