Цена: 80.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Ultra Amino 1000 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 000 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Ultra Amino

Ultra Amino е продукт, който съчетава в себе си изключително мощно количество важни аминокиселини. Произведен е от много богат и изцяло пълноценен протеин, който е с млечен произход. Именно в него се съдържат аминокиселините, които Вашето тяло може да получи чрез приема на този невероятен продукт от последно поколение.

Какво може да се открие в Ultra Amino? Нека да започнем с аминокиселините от BCAA групата. Те са левцин, валин и изолевцин. Характерно за тях е, че комбинирани те съдействат за мощен ефект, свързан с предпазване на Вашите мускулни влакна от вредно катаболно действие след прекомерно натоварване. Също така тези аминокиселини дават на Ultra Amino възможност да подпомогне възстановяването Ви след интензивна тренировъчна дейност.

Но BCAA имат и специфични ползи, дължащи се на устройството на всяка една тяхна представителка. Например левцинът е този, който позволява на Ultra Amino да подобри цялостната Ви издръжливост. Това се постига, чрез стимулиране на мускулната и скелетната Ви тъкани. От своя страна изолевцинът съдейства за повече енергия, която Ви е от огромна полза по време на тренировка. Същевременно Ultra Amino е снабден с възможност да стабилизира хранителния Ви режим и така да подобри цялостното Ви здраве. Тази му способност се дължи на валинът. Аминокиселината дава на Ultra Amino и още едно полезно свойство – подобряване на мускулния Ви метаболизъм.

На следващо място идва глутаминът. Той е една от наистина най-важните аминокиселини. Съдържа се в над 60% от Вашите органи, но главно е натрупан в мускулите Ви. В естествен вид се произвежда от тялото Ви, но при интензивни тренировки се изчерпва светкавично бързо. Чрез Ultra Amino Вие бихте могли да възстановите нивата му и така да подпомогнете имунната и стомашно-чревната Ви системи. Но от спортна гледна точка тази съставка е важна за подсилване на анти-катаболните свойства на продукта и същевременно за една по-добра работа на активните Ви мускули.

Сред другите аминокиселини в Ultra Amino са: аргинин; цистин; аланин; аспарингова киселина; глицин; хистидин; метионин; фенилаланин; пролин; серин; треонин; триптофан и тирозин. Така на практика този продукт би могъл да Ви е полезен още за:

·      Подобрена невротрансмитерна дейност

·      По-добра производителност

·      Повече количества азотен оксид, кислород и хранителни вещества за мускулите Ви

·      Подкрепа за мозъчната Ви функционалност

·      По-качествен сън

·      Стимулиране на растежния Ви хормон, за по-голям мускулен растеж, маса и сила

·      Помощ при мигрена и много други ползи, благодарение на активните съставки на Ultra Amino

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър