Цена: 77.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Vitargo CRX 1600 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 600 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Vitargo CRX

Имате нужда от креатин? Това е разбираемо, защото това вещество е от изключително голяма полза за мускулния Ви растеж и сила. Но най-ефикасен е, когато е съчетан с допълнителни съставки, формиращи мощен комплекс. Вече съществува съвременен продукт, чиято формула е достатъчно мощна, за да Ви предложи именно това. Името му е Vitargo CRX и за него се твърди, че е най-добрият артикул на пазара за спортни добавки в днешно време.

Всеки, който се стреми да постигне възможно по-чиста мускулна маса, съчетана с мощна сила и невероятен енергиен прилив може да се довери на този продукт. Vitargo CRX използва най-добрите креатини, въглехидрати и много други вещества за постигане на увеличен обем за мускулните Ви клетки. В този продукт има и достатъчно ефективни агенти за стимулиране на потентността на инсулина в тялото Ви. Vitargo CRX е създаден така, че да покрие всички нужди на един активен спортист или бодибилдър.

В този продукт има следните вещества: витамин B2; патентован въглехидрат от скорбяла VITARGO®; микс, съчетаващ вещества за увеличаване на клетъчния обем на мускулите Ви (трикреатин малат; дикреатин малат; креатин етил естер; микронизиран креатин монохидрат MicronTec; трикреатин оротат; L-глутамин в отделна матрица, в която още има N-ацетил-L-глутамин; L-аланил-L-глутамин; тауринова матрица, съдържаща: таурин и таурин етил естер) и подобрители за азотен оксид и вазодилатация (L-аргинин; аргинин алфа кетоглутарат; ди-аргинин малат; 4-хидроксиизолевцин под формата на екстракт от сминдух).

Vitargo CRX не съдържа захар. Това е важно за Вашето здраве. Въглехидратите в този артикул са снижени до абсолютния минимум. Креатиновото съдържание във Vitargo CRX е достатъчно, за да напомпи мускулите Ви и да Ви даде нужната сила за изграждане на по-голяма и по-мощна мускулна маса. Патентованите съставки на продукта са проектирани така, че бързо да напуснат стомаха Ви и да се „захванат” за работа.

Vitargo CRX възстановява гликогеновите Ви нива. В него има най-добрите и най-усвоимите креатини, които освен всичко друго са известни и със своята неповторима и много голяма стабилност. Същото може да се каже и за таурините и глутамините във Vitargo CRX. Този мощен продукт Ви дава и нужното количество аргинин за по-добро снабдяване с азотен оксид и кислород, както и подкрепа за мускулите Ви с важни хранителни вещества. Действието в подкрепа на инсулина Ви е наистина ненадминато. Това, както и много други допълнителни ефекти, Ви очаква, когато започнете да употребявате Vitargo CRX

Начин на употреба: В зависимост от вашата мускулна маса и спортните ви цели, разбъркайте „двойна” доза – 80 грама с 500 мл студена вода или нормална доза 40 грама с 300 мл вода. Ако целите зареждане с креатин, приемайте в продължение на 5-7 дена по няколко дози дневно. Използвайте главно преди тренировка (за да си осигурите максимално напомпване) както и след тренировка. В почивните дни приемайте VITARGO CRX преди хранене, за предпочитане преди закуската.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър