Цена: 109.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Volumass 35 2950 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 2 950 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Volumass 35

Volumass 35 е най-пълноценната и най-бързоусвоимата хранителна подкрепа за Вашите мускули, която бихте могли да откриете на пазара за спортни добавки в момента. Мощната формула на този неповторим артикул е разработена специално, за да подпомогне активните спортисти, нуждаещи се от увеличен прием на хранителни вещества. Това се дължи на нарастването на мускулната им маса или повишеното ниво на физическа активност.

Volumass 35 съдържа много повече креатин и също така протеин с ненадминато качество. Калоричността на този продукт е по-висока. При напомпване на мускулната Ви маса тялото Ви се нуждае еднакво както от протеини, така и от въглехидрати. Важността им е еднаква и е свързана с осигуряването на повече енергия и структурни компоненти за постигане на ефективност от анаболните процеси.

Volumass 35 е с 35% съдържание на протеин. Според проведените изследвания, това отговоря на съотношението на хранителните съставки на по-голямата част от диетичните схеми. Същевременно това съдържание се счита за достатъчно за телосложението и метаболизма на по-голямата част от атлетите. Казано по друг начин Volumass 35 би могъл преспокойно да задоволи Вашите нужди от качествен протеин за по-големи и ефективни тренировъчни постижения.

В случай, че желаете да постигнете по-балансирано и по-ефикасно хранене през целия ден, то уникалната формула на продукта е насреща. Volumass 35 е създаден така, че да Ви осигури перфектен хранителен баланс и същевременно е способен да бъде една неразделна част от целодневния прием на хранителни вещества. Всичко това се дължи на мощните съставки в този продукт.

Протеиновото съдържание на Volumass 35 е получено от възможно най-висококачествения ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат, както и от микрофилтриран изолат. И двете съставки са богати на протеинови микрофракции. Креатиновото съдържание на Volumass 35 е също изключително ефективно. Благодарение на него бихте могли да се снабдите с енергия за мускулните Ви контракции и същевременно да постигнете мощен обем за мускулните Ви клетки. Volumass 35 Ви снабдява и с редица аминокиселини със специфични ползи, главните от които са свързани с анти-катаболно действие и подобрено възстановяване след тежка тренировка. Отделно в този продукт има и таурин. Чрез него Volumass 35 подсилва възможността си да увеличи клетъчния Ви обем. Този продукт може да Ви осигури и много други ползи. 

Употреба: Смесете 100 гр от Volumass 35 в 500 мл вода или мляко и консумирайте веднага след тренировка или по друго време на деня, като заместване на хранене.

Разфасовка: 2950 гр / 29 дози

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър