Цена: 110.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Volumass 35 Professional 2950 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 2 950 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Volumass 35 Professional

Останали сте доволни от употребата на оригиналната формула на Volumass 35? Това е чудесно! Сега обаче е време да Ви предложим един продукт, който определено ще Ви зашемети със своята ефективност. Това е подобрената версия на гореспоменатия артикул и неговото име е Volumass 35 Professional. Новият вид на този артикул е създаден така, че да е последен писък на технологиите. Неговото качество е абсолютно неповторимо.

Volumass 35 Professional е проектиран специално, за да Ви снабди с идеално съотношение на важни въглехидрати, протеини, аминокиселини и всички други вещества, които по един или друг начин сте изчерпили от тялото Ви. Не е важно какви точно са целите Ви или тренировъчните Ви фази. Важно е, че този продукт може да Ви е от помощ за постигането им, както и за тяхната по-голяма ефикасност. Volumass 35 Professional Ви снабдява с всички тези вещества, като осигурява един наистина перфектен баланс.

Протеините в продукта са висококачествени суроватъчни концентрати. Освен тях Volumass 35 Professional има и микрофилтрирани крос-флоу изолати. Двата вида протеин са изключително богати на микрофракции. Volumass 35 Professional има и специални въглехидрати, които са характерни със светкавична усвоимост. Така продуктът запълва много по-бързо, в сравнение с преди, гликогеновите Ви запаси и увеличава по неповторим начин използването на други нутриенти.

Една съществена разлика с оригиналната формула е наличието на ниския гликемичен индекс Palatinose™. Чрез него Volumass 35 Professional Ви снабдява с такива въглехидрати, които осигуряват на Вашето тяло продължителен прилив на енергия и същевременно играят важна роля при предпазването на кръвната Ви захар от разпадане.

Има и подобрение при креатиновото съдържание на продукта. Във Volumass 35 Professional е включена изключително мощната мулти-векторна матрица ATTACK!, която снабдява тялото Ви с достатъчно креатин. Тя се състои от трикреатин малат; дикреатин малат; микронизиран креатин монохидрат MicronTec; креатин етил естер и креатин оротат. Volumass 35 Professional разчита и на още едно подобрение. Това е неповторимата по сила матрица G-BOMB, която също е мулти-векторна. Тя позволява на продукта да Ви снабди с: N-ацетил-L-глутамин; L-глутамин; глутамин етил естер; L-аланил-L-глутамин. Така Volumass 35 Professional може да подпомогне мускулното Ви възстановяване и да предпази мускулите Ви от разпад. Освен това тази матрица спомага за правилната работа на имунната и стомашно-чревната Ви функционалност. Volumass 35 Professional е богат и на аминокиселини, които дават редица ползи, сред които са: енергия, метаболизъм, качествен сън, хранителен баланс, издръжливост и много други. Конкретно този артикул Ви предоставя повече от 10 000 мг аминокиселини от BCAA групата и над 10 000 мг глутамин на всяка приета порция.  Продуктът е снабден и с таурин и таурин етил естер за още по-голяма ефективност. 

Употреба: 1 доза разтворена в 500 мл вода или мляко. Приема се веднага след тренировка

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър