Цена: 17.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Water Control 100 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition SE Water Control

Water Control е идеалното средство за контрол на водата в тялото Ви. Благодарение на активните вещества в него, този продукт може да Ви асистира за осъществяването на една качествена и много стабилна регулация на водното съдържание във Вашия организъм. Така Вие следва да получите невероятен воден баланс, което е важно за Вашето здраве.

Water Control съдържа следните съставки: калий, под формата на калиев глюконат; хвойна и магданоз. Основната мощ на продукта се дължи на първата от тях. Именно тя е тази, която съдейства за регулацията на водата в организма Ви и под нейно влияние следва да се осъществи балансирането ѝ. Но калият има и други допълнителни функции.

Към тях може да се причисли възможността на тази съставка да подейства изключително благоприятно за подобряване на Вашата яснота на мислене. Това се дължи на способността на калия да снабди мозъка Ви с кислород и същевременно да стимулира организма Ви да изхвърли излишните отпадъци от него. Според учените тази съставка би могла да е от полза и при лечението на редица алергии.

Освен това чрез този минерал Water Control има възможност да подпомогне и правилното функциониране на Вашите бъбреци, което пък от своя страна е важно за водното регулиране на тялото Ви. Магданозът и хвойната в продукта са добавени за увеличаване на цялостната ефективност на формулата му. Така тялото Ви може да се възползва и от техните допълнителни ползи.

Чрез тези вещества Water Control би могъл при определени условия да Ви снабди с важни етерични масла, кумарин, растителни масла, слуз и най-вече витамин C, за да се подпомогне Вашата имунна система. Отделно магданозът съдейства за постигане на по-голям тонус за Вашата мускулатура. Хвойната съдържа важни етерични масла, които могат да са много полезни за цялостното Ви здраве.

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър