Цена: 13.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Zink 100 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition SE Zink

Zink съдържа в себе си едноименната съставка. Така този продукт е способен да снабди тялото Ви по един изключително качествен начин с важния минерал цинк, за да може Вие да получите ефективните ползи от неговата употреба. Този есенциален микроелемент е силно необходим на тялото Ви и без него последиците могат да бъдат силно неприятни.

Цинкът е основна съставна част на над 200 ензима. Чрез надеждната формула на Zink Вие можете да получите редица ефекти. Например един от тях е свързан с поддръжката на целостта на клетъчните Ви мембрани. Също така дефицитът на цинк може да предизвика редица неприятни и най-вече нездравословни последици. Към тях спадат: косопад, диарии, загуба на телесно тегло, различни инфекции с голяма честота, възпаления на кожата Ви и други. Zink може да възстанови количествата от този микроелемент и така да Ви предпази от тези състояния.

Мъжете разчитат на основната съставка в продукта, за да подпомогнат своята оплодителна функция. Zink може да е полезен и за представителките на нежния пол. Това най-вече важи за периода на бременност, когато цинковият дефицит може да доведе до забавено развитие и растеж на плода. Но Zink е достатъчно силен и има голяма възможност да подпомогне бъдещите майки, за да могат новородените им да бъдат здрави и силни.

Човешкото тяло се нуждае от активната съставка на този незаменим продукт. Самият Zink е създаден така, че Вие да можете бързо да приемете съдържанието му, при това с голяма доза улеснение. Така бихте могли да се възползвате светкавично от ползите, които би могъл да Ви осигури този продукт от последно поколение. Позволете на тялото Ви да получи нужното количество от този минерал и бъдете по-здрави и по-жизнени. 

Употреба: 1 таблетка на ден

Разфасовка: 100 таблетки

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър