Цена: 15.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec ZMA 60 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition ZMA

Интензивните тренировки, съчетани с неправилно или недостатъчно хранене, както и факторите на околната среда оказват на тялото Ви един изключително нездравословен ефект. Той се състои в дефицит на важни минерали и витамини, най-вече цинк, магнезий и витамин B6. Но вече има неповторим продукт, който може да възстанови наличието им тялото Ви. Това е именно ZMA.

Неговата формула съдържа в себе си цинк, магнезий и витамин B6. Благодарение на тях Вашето тяло получава редица възможни ползи. ZMA е създаден така, че може не само да предотврати дефицита на тези вещества в тялото Ви, но и да подпомогне по един неповторим начин анаболните Ви хормонални нива. Това от своя страна следва да доведе до по-голяма тренировъчна производителност и по-ефикасен процес на възстановяване след тренировка.

ZMA освен всичко друго спомага и за подобряване на качеството на Вашия сън. Магнезият в продукта съдейства за разпределението на сигналите при нервните Ви клетки. Освен това чрез тази съставка ZMA може да подобри производството на протеини. Не е за подминаваме способността на този изключителен продукт да регулира сърдечният Ви ритъм и работата на стомашно-чревният Ви тракт.

ZMA разчита на цинка в него, за да подпомогне репликацията на Вашата ДНК. Това е вторият метал, който се среща най-често в тялото Ви след желязото. Мощта на това вещество спомага за подобряване на растежа и развитието на човешкото тяло. Благодарение на цинка ZMA може да стимулира синтеза на няколко важни хормона и в същото време да подпомогне над сто различни ензимни реакции.

Витамин B6 е важен за процесите на трансаминиране. Това е пренос на амини групи от аминокиселините, което е много необходимо за обмяната, защото се така се осъществява връзката между белтъци, мазнини и въглехидрати. ZMA използва този витамин и за превръщането на аминокиселините в глюкоза. Освен това се стимулира отлагането ѝ като гликоген в тялото Ви. ZMA би могъл чрез този витамин да подпомогне и работата на Вашето сърце. 

Употреба: 2 капсули преди сън

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър