Подредба:
Покажи:
Scivation Xtend 420 гр
  Scivation Xtend е хранителна добавка, представляваща мощен катализатор на енергия. Xtend е създадена, в подкрепа на протеиновия синтез, мускулния растеж, възстановяването от физическо натоварване, повишаван
60.00 лв.
Scivation Novem 400 гр
  Scivation Novem е невероятна, уникална предтренировъчна формула, която ще изведе вашата тренировка на по – високо ниво. Какво е специалното в Novem ? Всъщност, Novem е може би единственият продукт от тази категория, ко
65.00 лв.
Scivation Xtend 1260 гр
  Scivation Xtend е хранителна добавка, представляваща мощен катализатор на енергия. Xtend е създадена, в подкрепа на протеиновия синтез, мускулния растеж, възстановяването от физическо натоварване, повишаване на издържливостта.
150.00 лв.
Scivation

 

Scivation

Scivation е компания, която се е посветила на създаването на висококачествени продукти, които да са от помощ на потребителите за постигане на изключително високи резултати. Екипът от професионалисти работят усърдно, за да се достигне до съчетаване на наука и иновации във всеки един артикул. По този начин всеки продукт, който носи марката Scivation трябва да е минал редица тестове и изследвания, за да може да я заслужи.

Суровините, които са използвани за производството на класните артикули на компанията са доставени от достойни и надеждни доставчици. Scivation е изградила мощна партньорска мрежа и винаги поддържа политиката си да тества и изпробва нови съставки. Така компанията поставя една наистина висока летва пред себе си и се стреми непрекъснато към съвършенство. Компромисите с качеството са тема табу за този производител.

Това, което Scivation правят е да разработят своите продукти по най-правилния начин. Политиката по качество на компанията е изключително строга и последователна. За разлика от своите конкуренти, Scivation са готови да публикуват своите мерки и процедури в тази насока. Тази марка е известна с публичните дискусии относно качеството на съставките си и на производството. Така обществеността може да бъде осведомена за всичко, което се извършва в Scivation. По този начин се гради доверието към марката и компанията.

Комбинацията от научни постижения и устрем към иновации е това, което тласка Scivation напред. Всеки един продукт е минал редица изследвания преди да получи своя етикет и да бъде пуснат за продажба. Можете да сте сигурни, че всяка използвана съставка е проверена, суровината, от която е създадена, е доставена от лицензиран доставчик. Официалният сайт на компанията е пълен с информация, относно всички процеси, които се извършват в нея.

Това означава, че винаги,когато желаете да се осведомите за напредъка на Scivation можете да посетите scivation.com и да се запознаете черно на бяло с всичко, което Ви касае. Изберете Scivation и нейните продукти могат да Ви помогнат да постигнете най-ефективните тренировки, на които сте способни и същевременно да изваете физиката, която желаете. Качеството е гарантирано. Scivation е правилният избор на всеки професионалист.

 

Показани са от 1 до 3 от общо 3 (1 страници)