Цена: 65.00 лв.
Марка: Scivation
Код на продукта: Scivation Novem 400 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 400 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scivation Novem е невероятна, уникална предтренировъчна формула, която ще изведе вашата тренировка на по – високо ниво.

Какво е специалното в Novem ?

Всъщност, Novem е може би единственият продукт от тази категория, който съдържа едновременно три комплекса съставки -  мускулоизграждащ комплекс, енергизиращ, стимулиращ централната нервна система комплекс и антиоксидантен комплекс.

Най – открояващ се в мускулоизграждащият комплекс е креатинът, като освен него тук имаме бета – аланин и таурин. Креатинът, бета – аланинът и тауринът са включени в състава на Novem, като мускулоизграждащи компоненти. Те ще ви помогнат да повишите вашата енергия, мускулната си сила и мощ; ще спомогнат за качественото възстановяване на мускулите Ви и ще ги предпазят от катаболно разпадане; в крайна сметка, ще Ви помогнат да изградите честа, обемна и твърда мускулна маса и да я запазите и след тренировката.  

Енергизиращия комплекс включва като най – важен елемент кофеинът. Кофеинът е директен стимулатор на централната нервна система. Известен е най-вече със способността си временно да подтиска сънливостта и да възвръща остротата на будното внимание. Приеман преди или по време на интензивна тренировка, кофеинът повишава издържливосста на мускулите, като по този начин увеличава нейната ефективност и спортните постижения. Как всъщност кофеинът дава тази енергия? Това става възможно, благодарение на неговото свойство да стимулира синтеза на адреналин в тялото, в резултат на което увеличава нивата на свободната енергия.

Антиоксидантния комплекс включва  N-Ацетил-Цистеин, Na-R-ALA, и витамини C и E. Предназначението на този комплексе да защити вашите мускули от вредното въздействие на свободните радикали, получени като остатъчен продукт при интензивна тренировка.

Novem е продукт, който ще промени изцяло вашите тренировки. Novem ще Ви осигури повече енергия, мускулна сила и мощ, като по този начин ще повиши вашата издържливост. Тренировката Ви ще стане пъти по – ефективна а като резултат от това, вие ще натрупате много мускулна маса, защитена в дългосрочен план.

Начин на употреба: Приемат се 1 до 2 дози дневно, 15-30 минути преди тренировка.

Разфасовка: 400 гр / 40 дози

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър