Никога не е твърде късно, да си  поставите големи цели и да преодолеете   лошата  генетика и страха  от провал. Искаме да  споделим с Вас,  тези седем бързи съвета, които да Ви  помогнат да постигате успехи,  както вътре, така и извън залата. Много от тях се основават на личен опит и  мнение, и се надяваме  да Ви помогнат по време на вашето  фитнес пътуване.

1. Поставяйте си големи цели

Повечето хора не се целят  твърде високо и пропускат. Целта им е твърде ниска. Това е една  истина, която важи както в залата, така  и в живота. Призоваваме  всички да си  зададете огромни, луди, скандални цели, и  с малки стъпки напред, всеки ден, ще ги постигнете.Последното място на сцената, бие първо място в тълпата всеки ден, така че поставете си тези високи цели и ги преследвайте.

2. Никога не е твърде късно

Няма значение дали сте на  19 или на  97 години -  имате остатъка от живота си, за да правите каквото си поискате. Няма значение дали  имате 15 или 150 килограма за сваляне -  можете да контролирате почти всичко, което се случва в живота Ви. Трябва да вярвате  в себе си и ние Ви гарантираме, че можете да постигнете  почти всичко, за което си помислите.

3. Тренирайте сякаш целият свят Ви гледа

Това важи не само за тренировките във фитнес залата, но и за всичко  което правите в живота си. Като цяло хората, са склонни да работят по-усилено, когато шефът им е там и още по-интензивно, когато  ги гледа директно. Същото важи и за фитнеса. Ако си представите всеки път, когато правите тяга, че  има тълпа от 1000 души там и Ви гледат, шансовете Ви ще са огромни. Хората не  се отказват,  или не  се отказват  толкова лесно, ако  са наблюдавани  от други хора.

4. Работете усилено във всички области

Тренирането, без правилно и достатъчно хранене, е като да се скъсате от работа, а накрая на седмицата да не успеете да си вземете заплатата. Кой би искал  да работи много усилено, а да  няма  резултати? Естествено че никой!Обръщайте  много внимание на храненето си, както и на тренировките си - определянето на цел само в една област от живота,  е като гребане с лодка с едно гребло. Повярвайте, ако целта Ви е породена от суета, което означава че искате да смените вашия външния си  вид, храненето ще бъде липсващия ключ.

5. Обичайте това което правите

Много често, хората са толкова увлечени от своята цел, че не виждат нищо което се случва около тях.  Пътуването Ви е също толкова важно, колкото и крайният резултат, ако не и по-важно . Борбите през които преминавате,  Ви правят тези, които сте. Ако искате да сте най-добрите в областта в която работите, трябва да сте готови да преследвате целта си  и да  обичате  работата  която вършите, за да успеете да я постигнете.

6. Не обвинявайте генетиката

Някои от Вас, може би са спечелили генетика от лотарията, а други не съвсем. Но никой от Вас обаче,  не може да спечели  мускулесто тяло, тесен кръст и широки рамене, без да положи усилия. Можете да получите всичко това, ако се потрудите. Без значение дали сте генетично благословени или прокълнати, не позволявайте генетика да Ви ограничи - колкото и да  е трудно, трябва  да сте  готови да работите,  за да получите това, което искате.

7. Не се страхувайте от провалаБез значение дали сте  във фитнеса  или извън него,  не можете  да позволите на  страха си да Ви ръководи. Страхът от незнанието , е далеч по-лош, отколкото страхът от провал – сигурни сме че не желаете да поглеждате назад към живота си със съжаление и да гадаете как е могло да бъде. Не позволявайте на страха от евентуален провал, да Ви спре да следвате своите мечти!

Коментари

Коментирай

Отговори

* Име:
* е-мейл: (Не се публикува)
   Уебсайт: (добавете http://)
* Коментар:
Код: