Подредба:
Покажи:
Спортен протектор за глезен Spartan
Спортния протектор за глезен Spartan е еластичен, предлага се в бял цвят и 2 броя в опаковка. Еластични наглезенки. Размер - S, M, L.
10.00 лв.
Топка за американски футбол Spartan
Топката за американски футбол Spartan е изработена от абразивна гума, която се характеризира с отлично сцепление. Подходяща е за училищна игра.
17.00 лв.
Топка за американски футбол METEOR Wingman No.5
Топката за американски футбол METEOR Wingman No.5 е изработена от гума, която се характеризира с отлично сцепление. Подходяща е за училищна игра. Размер 5.
36.00 лв.
Топка за американски футбол METEOR Wingman No.7
Топката за американски футбол METEOR Wingman No.7 е изработена от гума, която се характеризира с отлично сцепление. Подходяща е за училищна игра. Размер 7.
36.00 лв.
Топка за американски футбол METEOR Wingman No.9
Топката за американски футбол METEOR Wingman No.9 е изработена от гума, която се характеризира с отлично сцепление. Подходяща е за училищна игра. Размер 9.
36.00 лв.
Топка за ръгби METEOR No.5
Топката за ръгби METEOR No.5 е изработена от гума. С грип който направо "залепва" топката към ръката. Подходяща за училищна игра и за тренировки на игрище. Размер – 5.
37.00 лв.
Топка за американски футбол METEOR Sack No.9
Топката за американски футбол METEOR Sack No.9 е изработена от каучуков материал, който се характеризира с отлично сцепление и дълъг живот. Тази висококачествена топка за американски футбол е изклю
38.00 лв.
Показани са от 1 до 7 от общо 7 (1 страници)

Ръгби