Цена: 80.00 лв.
Марка: Syntrax
Код на продукта: Syntrax Essence 1000 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 000 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Syntrax Essence

Essence е определен от водещи атлети като „перфектния протеин”. Това е постигнато, благодарение на серията проучвания, проведени от компанията-производител Syntrax. Така тя е създала една наистина уникална протеинова формула, която е спечелила доверието на потребителите. В сравнение с други такива продукти, под формата на пудра, Essence е със съдържание на висококачествен източник на протеин и не става на бучки, когато е разтворен във вода. Също така този продукт е лишен от мазнини и въглехидрати, а вкусът му е просто невероятен.

Essence е една изключително мощна съвкупност от различни висококачествени протеинови изолати. Това са така наречените „луксозни протеини”, защото имат по-високо количество от тази съставка и са лишени от въглехидрати и мазнини. Също така изолатите в сравнение с концентратите са с рафиниран вкус и цветен профил. Това разбира се се отразява на цената на крайния продукт, но определено получавате такъв с възможно най-високото качество.

Essence е комбинация от няколко протеинови източника, вместо да се използва само един, защото така този продукт има възможност да Ви предостави само положителното действие на всеки от тях. Тоест този артикул би могъл да:

  • Понижи нивата на холестерол и да предпази сърдечно-съдовата Ви система
  • Подпомогне имунната Ви защита
  • Осигури един продължителен приток от аминокиселини за по-дълъг период от време

Всичко това се дължи на активните съставки в тази уникална смес, а именно: суроватъчен, соев и млечен протеини.

Важен въпрос е как да се употребява тази изключителна спортна хранителна добавка. Отговорът на експертите от Syntrax е: Винаги! Тоест Вие бихте могли да го приемате преди и след тренировка. Също е възможно това да стане сутрин и вечер и разбира се през целия ден като заместител на храна. Действието на Essence би трябвало да започне мигновенно и да продължи няколко часа след това. Това се дължи на активните съставки на този уникален продукт.

Доверете се и Вие на Essence и можете да се присъедините към множеството силно очаровани от ефектите му потребители.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър