Цена: 50.00 лв.
Марка: Syntrax
Код на продукта: Syntrax Guggulbolic
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Syntrax Guggulbolic

Guggulbolic е един революционен продукт за изгаряне на мазнини. Съдържа в себе си така наречените гугулстероиди. За разлика от анаболните стеороиди, тези вещества са напълно безвредни за Вашето здраве и са изключително висококачествени. Предназначени са да оптимизират функцията на щитовидната Ви жлеза. Така би трябвало да бъде постигнат ефект на възможно най-оптималното изгаряне на излишни мазнини.

Ако желаете да регулирате теглото си и да имате възможност да подобрите външния вид на Вашата кожа, то тогава Guggulbolic би могъл да Ви е от голяма полза. Този уникален продукт също така е възможно да намали драстично риска от поява на кафяви петна по нея. Съдържанието му се състои от Anthocyanin Complex и Carotenoid Complex. Тоест по този начин продуктът има в себе си чисти E&Z гугулстероиди и същевременно екстракт от тъмнокафяв гугъл. Така на практика Вие ще имате възможност да получите пълния спектър от тези вещества, които в естествен вид се намират в растението Гугул.

Работата на Guggulbolic е свързана със стимулирането на щитовидната Ви жлеза. Това се дължи на активните съставки на продукта, които при определени условия са в състояние да я накарат да произведе повече щитовидни хормони. Един от тях е така нареченият тироксин. Действието на тези хормони може да се очаква да повиши метаболизма Ви и респективно да бъде постигнат силен катаболен ефект над Вашата мастна тъкан. Казано с по-прости думи този процес би трябвало да изгори повече подкожни мазнини. Възможно е докато приемате Guggulbolic да усетите загряване, което се дължи на ускорения метаболизъм.

Този уникален продукт на компанията Syntrax е напълно безвреден за Вашето здраве. Изследванията показват, че при правилната му употреба Вие бихте могли да постигнете големи и трайни резултати. Guggulbolic е един от мощните продукти на тази компанията, който е създаден специално, за да Ви бъде от помощ в битката с излишните подкожни мазнини. Желателно е да приемате 1-2 капсули три пъти дневно, за да увеличите възможността за постигане на желания ефект от употребата на този продукт. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър