Цена: 100.00 лв.
Марка: Syntrax
Код на продукта: Syntrax Macro Pro 2560 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 2 560 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Syntrax Macro pro

Macro pro е удобна за употреба спортна хранителна добавка от висок клас. Тя е във вид на течност и е проектирана с целта да задоволи нуждата на Вашето тяло от всички ценни хранителни вещества, които е възможно то да е изгубило по време на изключително тежка тренировка. Macro pro е наричана от много елитни спортисти „перфектна храна”, защото съдържа в себе си висококачествени вещества, както и идеални мазнини.

Активните съставки в този уникален продукт са:

  • Протеин
  • Калий
  • Натрий
  • Фибри
  • Захари, мазнини и въглехидрати

Macro prо не съдържа нездравословни за вашето тяло мазнини. За такива са считани така наречените трансмазнини: палмово и соево масло. Вместо тях в уникалната формула, създадена от Syntrax, са включени считаните за много полезни средноверижни триглицириди и висококачествено слънчогледово масло. Изследванията показват, че те са в състояние да подхранят Вашето тяло с всички необходими му макронутриенти.

Macro prо е създаден така, че независимо от мощната хранителна функция, която указва на Вашето тяло, той не стимулира натрупването на излишни подкожни мазнини. Това е благодарение на изключително висококачествените въглехидрати, които са използвани в този артикул. А те са: трехалоза, палатиноза и дехидратиран тръстиков сок.

Macro prо съдържа в себе си възможно най-висококачествените протеини. Благодарение на тях, този уникален продукт би могъл да възстанови Вашите мускули и да стимулира покачването на активното Ви тегло. По-конкретно в Macro prо има наличие на: неденатуриран суроватъчен протеин, мицеларен казеин и неденатуриран яйчен албумин. Така Вашата мускулна тъкан би следвало да се възстанови и тялото Ви да бъде подхранено за дълуг период от време.

Наличието на калий, натрий и фибри подпомат и усилват ефекта от употребата на Macro prо. За да можете да постигнете възможно най-големите резултати е строго препоръчително да приемате 1 доза от този продукт сутрин и веднага след тренировка. 

Разфасовка: 2560 гр

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър