Цена: 130.00 лв.
Марка: Syntrax
Код на продукта: Syntrax Matrix 5.0
Наличност: В наличност
Разфасовка: 2 240 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Syntrax Matrix

Matrix е изключително висококачествен продукт на компанията Syntrax. Уникалната му формула е в състояние да Ви предложи възможност за постигане на видими и дълготрайни резултати. Той представлява мощна протеинова матрица, за чиято направа са използвани възможно най-висококачествените източници на протеини, а те са: ултрафилтриран суроватъчен протеин, ултрафилтриран млечен протеин, неденатуриран яйчен албумин и глутаминови пептиди.

Matrix освобождава продължително анаболни протеини във Вашето тяло. Освен основните съставки, които изграждат протеиновата матрица, в този продукт има и натрий, калий, захари, ненаситени мазнини и въглехидрати, чиято роля е да подсили ефекта от употребата му. В Matrix са използвани три от най-качествените протеинови източници, а именно: суроватъчен, яйчен и казеин. Всеки един от тях има своите силни и слаби страни и затова не може да се каже, че индивидуалната им употреба може да бъде ефективна.

Но всичко това е различно, когато те са обединени в протеиновата матрица на Matrix. В съвкупност те могат да позволят на Вашето тяло да получи достатъчно количество аминокиселини, да усвои протеиновото съдържание по-бързо, както и да стимулира имунната Ви функция. Освен това Matrix би могъл и да Ви подсигури постоянен приток на аминокиселини за един сравнително продължителен времеви период.

Ако очаквате да намерите евтини и неефективни съставки с неясен прозход в Matrix, то с удоволствие можем да Ви съобщим, че ще останете силно разочаровани. Качеството на този продукт е гарантирано и в него са комбинирани възможно най-добрите протеинови източници, които можете да откриете. Matrix е спечелил доверието на много атлети по света.

Сигурно се чудите кога е най-добре да се приема този продукт. На този въпрос специалистите от Syntrax имат готов отговор и той е: винаги! Тоест Вие можете да го употребявате както сутрин, така и вечер и също така след тренировка. Възможно е да бъде приеман като заместител на храна и през деня. В случай на съмнение относно действието на Matrix над Вашето тяло е желателно да се посъветвате с Вашия лекар. 

Разфасовка: 2240 гр

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър