Цена: 80.00 лв.
Марка: Syntrax
Код на продукта: Syntrax NECTAR 970 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 970 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Syntrax Nectar

Nectar е продуктът, за когото много атлети по света казват, че е сложил краят на нискокачествените суроватъчни протеини с отвратителен вкус и невъзможност да Ви доставят реални резултати от употребата им. Този висококачествен продукт е пълната им противоположност. Силата му се дължи на PROMINA. Това е възможно на класният суроватъчен изолат. Nectar е овкусен така, че със сигурност устата Ви ще се напълни със слюнка.

Допълнителните съставки подсилват ефекта от употребата на Nectar. Основната му е протеин. Редица родни атлети го определят като „най-добрият на българския пазар”.  В този продукт няма наличие на потенциално опасния за Вашето здраве подсладител аспартам. Използването на суроватъчен изолат, вместо суроватъчен концентрат е наложено поради по-висококачественото му действие, както и поради по-високото количество протеин в него.

Nectar има превъзходен вкус, който определено се очаква да Ви допадне. Въпреки това този продукт не съдържа мазнини и въглехидрати. Това е постигнато като формулата му е проектирана така, че Nectar да е изцяло лек и приятен и за целта са използвани иновативни методи за овкусяване, които елиминират нуждата от допълнителни калории. По този начин Вие бихте могли да усетите само и единствено невероятният вкус на свеж плодов сок. Самият продукт е бял като сняг.

Nectar се разтваря перфектно и мигновено дори и само чрез разбъркване с лъжица. Syntrax го предлагат с дванадесет неповторими и уникални вкуса. Препоръчителната му употреба е този продукт да се разтвори във 200 до 400 мл студена вода или като алтернатива е възможно това да стане в мляко. Желателно е да го разбъркате с шейкър, а не с блендър. Така може да се избегне образуването на нежелана пяна. Възможно е да добавите различни плодове към сместа. Така ще получите един невероятен шейк. Като алтернатива за употреба е възможно да го приемате директно от кутията. Изберете Nectar още сега и се насладете на възможностите, които той Ви предлага.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър