Цена: 66.00 лв.
Марка: Syntrax
Код на продукта: Syntrax Super Glu 500 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 500 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Syntrax Super Glu

Super Glu не е марка лепило или някаква нова радиостанция. Това е един изцяло уникален продукт, който може да Ви бъде от голяма полза по време на Вашата тренировка. Имате нужда от качествен глутамин на прах? Можете да спрете да търсите алтернативи. Super Glu е спортната хранителна добавка, от която се нуждаете.

Тя е 100% ултра чист глутамин, който не съдържа синтетични съставки с неприятен вкус, мириз и потенциално вредни свойства.

Super Glu  би могъл да поддържа размера на глутаминово съдържание във Вашия организъм в норма. В случай, че получите недостиг на глутамин, е възможно имунната Ви защита да намалее, а това потенциално Ви излага на риск от разболяване. Ето защо е толкова важна тази мощна аминокиселина.  

Super Glu би могъл да намали рисковете от разграждане на мускулна тъкан. Също така е възможно да повиши секрецията на хормона на растежа. Освен това тази изключително уникална формула е в състояние да поддържа и оптимизира Вашия азотен баланс. Super Glu е възможно да намали времето, необходимо Ви за възстановяване след тежка тренировка.

Благодарение на активната си съставка, този висококачествен продукт би могъл да поддържа обемите на Вашите клетки, както и да ги хидратира. Производителите на Super Glu с гордост заявяват, че той е единственият на пазара за спортни хранителни добавки артикул, който е изцяло чист и микронизиран глутамин на прах. Самият процес на микронизиране е с цел да се постигне възможно по-минимален размер на глутаминовите частици, за да може Вие да ги разбъркате бързо и ефикасно и съответно да ги приемете.

Не се колебайте повече. Изберете гарантираното качество на Super Glu, което само изключително класните производители от Syntrax са в състояние да Ви предложат. С този уникален продукт Вие бихте могли да получите реални и дълготрайни резултати по време на интензивни упражнения. Препоръчителният му прием е една мерителна лъжица 2-3 пъти дневно с храна или веднага след тренировка. Можете да смесите съдържанието във вода, сок или друга напитка по Ваш избор. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър