Цена: 65.00 лв.
Марка: Syntrax
Код на продукта: Syntrax SuperChain BCAA 180 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 180 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Syntrax SuperChain BCAA

SuperChain е поредният изключително висококачествен продукт на компанията Syntrax. Представяме ви властелинът на аминокиселините. Благодарение на активните си съставки, включени в неповторимата му формула, този продукт може да достави на Вашите мускули необходимото им, като го направи с пълна мощ. Постигнатите резултати биха били видими и изключително дълготрайни.

SuperChain има в себе си верижно-разклонени аминокиселини тип BCAA. Те са Левцин, Изолевцин и Валин. Изследванията, проведени от компанията-производител показват, че всяка една от тях може да допринесе изключително много за Вашата тренировъчна дейност. В частност очакваните действия са следните:

  • Левцинът би могъл да подпомогне мускулната и скелетната Ви тъкани
  • Изолевцинът се счита за достатъчно мощен, за да повиши Вашата издръжливост и да подобри регенрацията на мускулната Ви тъкан. Освен това би трябвало да увеличи енергийните Ви нива.
  • Валинът е с очаквано действие над Вашия мускулен метаболизъм. Също така се счита, че тази аминокиселина е в състояние да поддържа хранителния баланс на Вашия организъм.

Освен това съвкупността от BCAA може да редуцира разпадането на мускулни влакна и същевременно да засили анаболните процеси при изграждането на нови. Благодарение на уникалната формула на SuperChain от Syntrax поставят едни наистина нови стандарти при продуктите от този клас. Това е постигнато, благодарение на наличието на патентования и изключително съвременен ултрапотентен аминокиселинен компонент. Изследванията показват, че той е поне четири пъти по-ефективен в сравнение с действието на верижно-разклонените аминокиселини в свободна форма, при това само с ¼ от размера на стандартната дозировка.

В частност левцинът в SuperChain е с патентована формула HICA. Това е нехормонален, натурален анаболен агент, съдържащ 100% чисто съдържание на левцинова аминокиселина. Тя е известна още като алфа-хидрокси-изокапроична киселина. Учените считат, че нейното действие е в състояние да увеличи силно Вашият протеинов синтез и да намали драстично катаболните процеси. Очаква се да редуцира и мускулната Ви умора.

Желателно е да приемате по 2 капсули 2-3 пъти дневно по възможност преди и след тренировка. Доверете се и Вие на SuperChain и той би могъл да Ви е от изключително голяма помощ в битката за по-голяма и по-силна мускулна маса. Това е изборът на истинските професионалисти. Направете го и Вие още сега. 

Разфасовка: 180 капсули

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър