Цена: 110.00 лв.
Марка: Syntrax
Код на продукта: Syntrax Trophix 5.0
Наличност: В наличност
Разфасовка: 2 270 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Syntrax Trophix

Това е един изключително мощен продукт, който съчетава в себе си четири различни протеинови източника. Те са:

  • Казеин
  • Яйчен албумин
  • Суроватъчен протеин
  • Глутаминови пептиди

Благодарение на комбинацията им Trophix може да Ви предложи техните силни страни. Така например при правилната употреба този продукт би могъл да Ви осигури продължително приемане на аминокиселини; поддръжка на имунната Ви защита; растеж на безмастната Ви мускулна тъкан; отличен аминокиселинен профил и  наличност на биодостъпен глутамин, който е считан за един от най-важните изграждащи блокове във Вашето тяло.

Както е известно марката Syntrax не допуска използването на нискокачествени и евтини суровини с недоказан произход и качество. Всичко, което се съдържа в Trophix е минало редица тестове, изследвания и анализи и Вие можете да сте уверени, че сте избрали една изключително ефективна спортна хранителна добавка с възможно най-високото качество на пазара в момента.

Trophix е с гарантирана незабавна разтворимост. Също така този уникален по вида си артикул е с ненадминат вкус. Вярно е, че цената му е сравнително по-висока в сравнение с други аналогични артикули на пазара за спортни хранителни добавки. Но това е подкрепено от огромният брой потенциални ползи, които е възможно да получите при правилна употреба.

Вие можете да приемате Trophix по всяко време на деня. Това е така, защото уникалната му формула съдържа различни видове протеин, всеки от които има различно по продължителност действие над Вашия организъм. Възможно е да го употребявате след тренировка, преди лягане и по друго време на деня. Изследванията посочват, че Trophix е подходящ и за хора с медицинско състояние като бариатричните хирургични пациенти. 

Разфасовка: 2270 гр

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър