Цена: 120.00 лв.
Марка: Syntrax
Код на продукта: Syntrax Whey Shake 2270 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 2 270 кг.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Syntrax Whey Shake

Whey Shake е най-новият протеинов продукт на известната компания Syntrax. Уникалното при него е, че има изключително невероятен вкус. Основната му съставка е суроватъчен протеин концентрат. И тук е използвана качествената протеинова суровина PROMINA. Тя се отличава с най-високата честота и качество, което може да съществува в момента. Благодарение на нея Whey Shake съдържа в себе си възможно най-добрият на вкус и най-здравословен суроватъчен протеин.

Ако целта Ви е да увеличите видимо и трайно Вашата мускулна маса, то тогава решението би могло да бъде уникалната формула на този продукт. Допълнителните съставки, които той съдържа (калий, натрий и други) увеличават неговата ефективност. Whey Shake би могъл да Ви помогне да се възстановите по-бързо след тежка тренировка. Изследванията показват, че той е в състояние да ви даде необходимите хранителни вещества, за да изградите едни по-здрави мускулни клетки.

Whey Shake  е известен с изключително бързата си разтворимост. Този продукт има и несравними хранителни качества. Ароматът му е уникално добър и приятен, а вкусовите му качества са повече от забележителни. Тайната се крие в използването само и единствено на най-висококачествените суровини, които могат да бъдат намерени в днешно време. Поради тази причина бихте могли да се насладите на трите вкусови варианта: шоколад, ягода и ванилия.

Whey Shake има и още едно предимство. Както е известно за направата на един висококачествен артикул от този клас са необходими много и скъпи суровини. Поради тази причина крайната му цена е винаги висока. Но това не е така в случая с Whey Shake. Цената му е приемлива и изгодна и съвсем спокойно може да се каже, че получавате висококачествен продукт за нея, който няма аналог сред конкурентите.

Възможностите, които Ви предлага Whey Shake са големи. За целта обаче е небходимо да се спазват препоръките за неговата употреба. Желателно е да го приемате веднага след тренировка, както и преди нея. Възможно е да се употребява и през целия ден като хранителен заместител или сутрин и вечер преди лягане. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър