В тази статия ще Ви представим списък с 12 от най – добрите съвременни добавки, за сваляне на телесно тегло

1.MuscleTech -  Hydroxycut ™ Hardcore Pro Series ™

Hydroxycut Hardcore Pro Series насърчава загубата на тегло и подобрява значително резултатите в тази област. За разлика от повечето подобни  продукти, ефективността на Hydroxycut е подкрепена с научни доказателства.Основните съставки на Hydroxycut Hardcore Pro Series ™ са подкрепени от две клинични проучвания, които доказват способността му да доведе до реални резултати. Хората, които са приемали добавката, са  загубили  седем пъти по-голямо тегло,  от тези, приемащи плацебо (фалшива  добавка).Hydroxycut Hardcore Pro Series е висококачествен, мощен продукт за отслабване. Той  ще Ви помогне да постигнете мечтаното изваяно тяло, когато се комбинира с упражнения и нискокалорична диета.

2.Meltdown VPX ®

VPX Meltdown е хранителна добавка за отслабване, която  съдържа Метил синефрин, Йохимбин хидрохлорид, Алфа-Йохимбин и 11-хидрокси Йохимбе, които насърчават и защитават изгарянето на мазнините в същото време. Фирмата VPX твърди, че Meltdown е по-мощен от кофеин, най-ефективният клинично доказан елемнт, за изгаряне на мазнини, и че продукта изгаря мазнини, докато поддържа  чистата  мускулна маса!

3.МНР  (Drenbuterol)

MHP Дрен принадлежи към мощен клас съединения, наречени мезолимбични бета-агонисти, които имат изключително силно действие, за  изгаряне на мазнини, и доставят енергия за увеличаване на производителността. Drenbuterol активира  различни химични  пътища в организма, които помагат да конвертирате излишната енергия от мазнини, и Ви кара да се чувствате  добре в същото време. Когато се приема както е указано, продукта  стимулира термогенни процеси  на изгаряне на мазнини, увеличава енергийните нива, потиска апетита и насърчава умствената дейност. Не консумирайте повече от една капсула в 12-часов период.

4. Phenorex -  Gaspari Nutrition

Phenorex впряга интензивната  силата на термогенезата, което обуславя отслабващия му ефект. Той не зарежда с кофеин, за да заблуди клиента, а използва доказани метаболитни бустери, които помагат в борбата с  мазнините, и  осигуряват  енергия за интензивни  тренировки. Доказаните ползи от Phenorex, включват намален апетит, увеличена  термогенеза, повишаване на скоростта на метаболизма, и засилено настроение.

5.USP -  JACK3D

USP Labs предлага продукта  Jack3d, който съдържа силна комбинация от уникални  съставки, които ще ви помогнат да отслабнете. Този продукт бързо се превръща във  феномен. Ако искате да доминирате  по време на вашите тренировки, пробвайте го.

6.MuscleMeds  - MethylBURN ExtremeMusclemeds

MethylBURN Extreme съдържа уникална химическа формула, която увеличава производството на топлина от  тялото, което води да  изгаряне на калории,  засилване на метаболизма на мазнините, подтиска глада и спомага за подобряване на мускулната сила и ефективност. Той повишава нивата на хормона норадреналин, което увеличава  освобождаването на мазнините  от мастните клетки и насърчава  изгарянето на мазнините. Този продукт  също така увеличава енергийните нива, което ще Ви помогне  да подобрите мускулната сила, издръжливост и производителност.

7. Optimum Nutrition -  Thermo Cuts

Thermo-Cuts помага за засилването на вашия метаболизъм и в  борбата  с мазнините, чрез увеличаване на мастните  киселини, като източник на енергия за мускулните клетки по време на интензивна тренировка.Thermo Cuts съдържа разнообразие от доказани, спомагащи отслабването  съставки, като Конюгирана линолова киселина (CLA), NeOpuntia, promilin и Bioperine за оптимално усвояване, и други.

8. ABB -  Ripped Force

Продукта представлява иновативна  смес, която увеличава скоростта на метаболизма и води до изгаряне на мазнините. Той съдържа 22 грама въглехидрати, както и билкови хранителни вещества, гуарана, заедно с L-карнитин и хром пиколинат, което прави Ripped Force високо ефективна  термогенна  напитка, имаща  само 90 калории. Тя осигурява достатъчно енергия, за  мускулите, като в същото време насърчава изгарянето на  мазнините. Нискокалоричната, високо-енергийна формула на продукта, ще Ви помогне да повишите интензивността на вашите тренировки.

9.Universal Nutrition  - Animal Cuts

Animal Cuts съдържа над 40 активни съставки, които увеличават  енергийните нива и се борят с  мазнините. Той съдържа осем отделни компонента: термогенен комплекс,  метаболичен  комплекс , комплекс на  щитовидната жлеза, диуретичен  комплекс,  кортизол потискащ комплекс и други.

10.BSN -  Endoburn NT

Endoburn NT е нов тип продукт за  изгаряне на мазнини.Основните му съставки, се опитват да оптимизират  температурата на тялото, базалния метаболизъм, метаболитното  разграждане  на мазнините, оползотворяването  на въглехидратите, и стимулирането на енергийните нива. Този продукт  помага за поддържането на здравословни нива на  инсулина, метаболизма на мазнините, настроението, умствено фокусиране и мозъчната функция.

11.Nutrex - LIPO-6

LIPO-6 е мощен и изключително популярна добавка за горене на  мазнини, която използва течни капсули за по-добро усвояване и бързи резултати. LIPO-6 съдържа мощни  съставки за изгаряне на мазнини, като  Синефрин, Гугулстероните, Йохимбин, Кофеин и Биоперин.

12.Champion Nutrition  - ULTRAMET Lite

Това е фитнес добавка, която е предназначена предимно за културисти и атлети. Тази добавка е с високо съдържание на витамини, минерали и други важни хранителни вещества, които можете да  използвате  като закуска  или хранителни заместители. Продуктът е със сравнително ниско съдържание на калории, така че не може да предизвика качване  на тегло. 

Коментари

Коментирай

Отговори

* Име:
* е-мейл: (Не се публикува)
   Уебсайт: (добавете http://)
* Коментар:
Код: