Цена: 70.00 лв.
Марка: Universal Nutrition
Код на продукта: Univarsal Amino 2700 350 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 350 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

  Основният компонент на белтъците във вашето тяло – аминокиселините, са от съществено значение за бодибилдърите и активно трениращите хора като Вас. Аминокиселините се  използват за изграждане и ремонт на вашата  мускулната тъкан,особено след продължително и системно физическо натоварване. Ето защо не трябва да се допуска недостиг на аминокиселини във вашето тяло. При осъществяването на възстановяването,  ремонта и растежа на мускулите Ви,  в кръвта трябва да постъпи  определена концентрацията на аминокиселини. Вие трябва да приемате допълнително количество аминокиселини, в най – подходящият момент – тогава, когато  когато се максимизира тяхната степен на асимилация.

 Запознайте се с революционната хранителна добавка Universal  Amino 2700. Този суплемент съдържа големи количестваса  аминокиселини в Л-форма и пептидни вериги. Освен това, формулата на Amino 2700 ,е  допълнително обогатени с витамин В6. Аминокиселините в  Amino 2700 са получени от лакталбумин и са с много висока степен на усвояване. Това узначава, че до мускулите Ви достига огромна порция аминокиселини със светкавична скорост. Amino 2700 има силен мускулно изграждащ ефект и е необходимо допълнение   за всички, стремящи се към изграждането на чиста мускулна маса. За по – гляма ефективност, формулата на  Amino 2700 е обогатена и с  L-Ornitine HCL . 

Аmino 2700 съдържа голямо разнообразие от жизненоважни  съществени, несъществени и условно есенциална амино киселини.Аминокиселините във формулата на Amino 2700  са извлечени от суроватъчен протеин концентрат (WPC) и суроватъчен протеин хидролизат (WPH). Това ще Ви осигури по – бързото и качествено захранване  мускулната тъкан.Всяка таблетка  от Amino 2700 съдържа над 2000 мг аминокиселини, и когато се приема преди всяко хранене, се превръща в идеалния помощник  за увеличаване на цялостния  аминокиселинен  прием през целия ден.

  Сериозно трениращите бодибилдъри като Вас, със сигурност ще се възползват от високото качество на аминокиселините в Amino 2700. Формулата на този продукт осигурява бавното освобождаване на аминокиселините в тялото Ви. Това ще Ви помогне да осигурите на вашите мускули непрекъснато захранване  увеличаване на  задържането на азот. Благодарение на това, Amino 2700 ще съдейства  за оптималното  възстановяване на мускулите Ви. 

Начин на употреба: Приемайте по 4 таблетки от  Аmino 2700 2-3 пъти дневно.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър