Цена: 24.00 лв.
Марка: Universal Nutrition
Код на продукта: Universal Amino 1900 110 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 110 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Когато тренирате усилено, Вие се нуждаете от допълнителен прием на аминокиселини. По време на вашите тренировки, тялото губи голямо количество жизненоважни аминокиселини, които незабавно трябва да се възстановят. Запознайте се с Universal Amino 1900. Този суплемент представлява невероятен пробив в областта ма аминокиселините  формули, надминавайки всички останали. Със своята висока ефикасност и най-чистата концентрация, тази изключителна формула е научно балансирана, за да Ви помогне да постигнете оптимален растеж на мускулите Ви, да се възстановите  по-бързо и да подобрите своята  производителност. 

Amino 1900 снабдява вашите мускули с 1900 mg пептидно  свързани аминокиселини. Доказано е, че хидролизатите на суроватъчния протеин са отличен източник на  едни от най-високо качествените налични пептидно- свързани аминокиселини. Редица  проучвания показват, че ди  и три – пептидите  се  асимилират и усвояват много  no-бързо от  вашите активно работещи  мускули,  отколкото свободните от аминокиселини  или цялостни  протеини, каквито са  обикновените суроватъчни протеини.

Amino 1900 ще Ви осигури всички аминокиселини, които са  от жизненоважно значение за задържането на азот във вашето тяло. Положителният азотен баланс помага на мускулите Ви да се възстановят бързо от чести и интензивни тренировки, и също е от решаващо значение дали мускулите Ви  ще растат,дали ще  останат в застой или дори дали ще  иагубят част от своя размер. Азота е от такава голяма важност, защото притежава съдоразширяващо свойство. Тоест, той ще разшири мускулните кръвоносни съдове достатъчно, за да могат да приемат огромни количества хранителни вещества. Това ще Ви осигури максимален мускулен растеж.

 Amino 1900 също така ще Ви помогне да постигнете оптимални мускулен обем, ще спомогне за  по-ефективното  усвояване на кислород от тялото Ви и за увеличаването  на скоростта на метаболизма Ви, за да може вашето  тяло да  изгаря излишните  мазнини за енергия. Всяка доза от Amino 1900 съдържа и  трите основни  аминокиселини с разклонена верига (L-валин, L-левцин и L-изолевцин), които са основните мускулни строители. Никоя  друга формула не може да се доближи  до потенцияла, био-ефективността и качеството на Amino 1900.

Начин на употреба: За оптимален ефект приемайте 3 таблетки преди и след тренировка от Amino 1900.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър