Цена: 140.00 лв.
Марка: Universal Nutrition
Код на продукта: Universal Casein Pro 1820 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 820 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Universal Casein Pro  представлява висококачествен протеин на прах. Този продукт съдържа 100% първокласен  мицеларен казеин - без никакво съдържание на второкачествени протеинови смеси. По този начин,  всяка доза  от Casein Pro ще Ви снабди  с 24 грама от най-чистия мицеларен казеин, наличен на пазара. Casein Prо представлява  бавно-разграждащ се протеинов източник , за разлика от суроватъчния протеин. По този начин, този суплемент ще Ви достави  продължително освобождаван и постоянно поддържан приток на аминокиселини в кръвоносната Ви  система, осигурявайки по-устойчиво захранване на мускулите Ви.

 Casein Pro  ще Ви даде мицеларен казеин в неподправена форма, какъвто не сте опитвали никога досега! Казеинът в чиста форма на Casein Pro няма да се превърне  на гранули,  когато се разтвори в течност  и няма да образува гъста  консистенция. Освен това Casein Pro  притежава уникален вкус! Casein Pro е вече тук и ще промени представите Ви за казеина! Този уникален продукт,  буквално  ще издуха  конкурентните продукти и със сигурност ще Ви изпълни с огромна наслада.

Мицеларния  казеин, съдържащ се в Casein Prо, представлява  форма на казеина, която притежава  най-високата  биологична стойност и запазени фракции на пептидните връзки. Този вид казеин ще  се усвои  по-добре в организма Ви и ще Ви осигури по – ефективно възстановяване в сравнение с други казеинови продукти. Мицеларният казеин на  Casein Pro   има изключително богато и пълноценно аминокиселинно съдържание. Този вид  протеин се усвоява значително по-бавно (6-8 часа), но пък затова има по-силен антикатаболен ефект. Това е причината,  Casein Prо  да е изключително подходящ източник на аминокиселини във всички моменти, в които не се стремите към бързо усвояване на протеините.

 При усвояването на казеина във формулата на Casein Prо,  притокът на аминокиселини  към вашите мускули ще бъде е по-слаб,но  за сметка на това ще е значително по-продължителен. Това  прави  Casein Prо незаменима хранителна добавка при  последното Ви  хранене за деня (преди лягане). Така ще  се постигне мощен антикатаболен ефект, което ще  и подобри  вашето цялостно възстановяване по  време на нощния сън. 

Начин на употреба: Смесете 1-2 лъжички от Casein Prо с 10-20 грама обезмаслено мляко или напитка по избор.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър