Цена: 40.00 лв.
Марка: Universal Nutrition
Код на продукта: Universal Creatine Powder 500 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 500 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Universal Creatine Powder е първокачествен  креатинов суплемент, който  ще Ви осигури най – експлозивната  сила и ще направи тренировките Ви незабравими. Creatine Powder  ще Ви помогне да постигнете най – оптималния  мускулния обем,за  който мечтаете, като същевременно ще съдейства за запазването му непокътнат, дълго време след края на тренировката. Creatine Powder е направен от най-добрия креатин монохидрат на прах в света- патентования  немски Creapure. Този креатин на прах Ви гарантира най – високо качество, поради изключителната си фармацевтична чистота.

Creatine Powder   използва във формулата си микронизиран креатин, който има 20 пъти по-голяма покривна повърхност от стандартният креатин, който повечето подобни добавки Ви осигуряват. Това прави Creatine Powder  по-лесен и  по-бърз за усвояване, когато попадне в тялото Ви. Благодарение на това, Вие няма да изпитате страничните ефекти, които обикновения креатин би Ви причинил, като стомашен дискомфорт, задържане на вода и подуване. С Creatine Powder  , Вие ще получите единствено и само най – доброто, от действието на креатина.

Креатинът е градивен елемент  най – вече на  вашите мускулни тъкани и  влакна. Той взема активно участие  в производството на молекули АТФ. Именно тези молекули са горивото, което вашите мускули използват по време на интензивна тренировка. Колкото повече креатин се натрупва в мускулите Ви, толкова повече АТФ се произвежд.А колкото повече АТФ е създаден, толкова повече енергия получават мускулите Ви. Това ще Ви осигури върховна сила и издържливост и масивни здрави мускули. В допълнение, креатина ще Ви  осигури  по-ефективното и бързо  възстановяване на мускулната тъкан след натоварваща тренировка.

Благодарение на креатина в Creatine Powder , Вие ще сте защитени от мускулната болка след тренировка, тъй като креатинът ограничава натрупването на млечна киселина в мускулите Ви. Creatine Powder  ще Ви осигури най – доброто средство за натрупване на мускулна маса, която ще се запази и след тренировката. Този продукт ще напълни мускулите Ви с преливаща сила и мощ, за най – добрите тренировки в живота Ви.

Начин на употреба: Приемайте продукта по 4 дози на ден по 5 гр в първите 5 дни, след което приемайте по 1 доза преди тренировка.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър