Цена: 60.00 лв.
Марка: Universal Nutrition
Код на продукта: Universal GH Max 180 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 180 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

В последно време, хранителните добавки стимулиращи хормона на растежа стават все по – популярни в света на бодибилдинга. Това е естествено, тъй като този хормон е изключително важен за растежа на мускулите. Всеки иска най – доброто за себе си. Вие също. Ето защо, когато избирате суплемент от тази категория, изберете Universal GH Max. Този прдукт се отличава с балансирана формула от изключително активни съставки, които ще повишат по естествен начин производството на хормона на растежа във вашето тяло.

GH MAX  съдържа специално подбрана комбинация от   GH стимулатори на секрециите, витамини и минерали ,растителни стероли, Бор и други вещества. Всички те, ще стимулират хормона на растежа, по напълно безопасен начин. GH MAX няма нищо общо със стероидите и другите подобни изкуствени хормонални продукти. Може да сте сигурни, че този суплемент няма по никакъв начин да защити вашето здраве, тъй като съдържа само доказани и и стествени съставки.

Растежният  хормон има подчертано  анаболно и антикатаболно действие. Това узначава, че той ще увеличи  задържането на азот във вашето тяло, което узначава само едно – вашите мускули ще получават максималното захранване, поради свойството на азота да разширява кръвоносните съдове. Освен това, хормона на растежа ще ускори значително ,  протеиновия синтез в организма Ви, и ще намали  протеиновия катаболизъм. Така ващите мускули ще получават така необходимите протеини за максимален мускулен растеж.

Хормона на растежа  предизвиква положителен ефект по отношение на мускулния растеж, но освен това, той  спомага и за  унищожаването на мазнините и е необходим елемент от процеса, в който мастните киселини напускат местата, където са се натрупвали, за да бъдат изгорени като гориво. В допълнение с това, Вие ще получите ползи като нарастване на мускулната маса, на тонуса и силата; подобряване на мисловните процеси; оптимизиране на енергийния баланс; стимулиране на имунитета; понижаване на кръвното налягане; увеличаване на чистата мускулна маса.

Начин на употреба: Вземете шест таблетки дневно на празен стомах. Вземете 4 таблетки преди тренировка и други 2 таблетки непосредствено преди лягане. В дните, когато не тренирате, Вземете 2 таблетки сутринта, 2 следобяд и други 2 преди лягане.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър