Цена: 40.00 лв.
Марка: Universal Nutrition
Код на продукта: Universal Jointment Sport 120 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Като активно трениращ бодибилдър, Вие вероятно приемате различни добавки – за повишаване на силата, за напомпване, за възстановяване. Почти винаги обаче, грижата за ставите и сухожилията, остава на заден план. А това са много важни части на вашето тяло. Могат да бъдат сравнени с основите на къща. Когато основите не функционират, цялата къща рухва. Това ще стане, ако ставите и сухожилията Ви се износят и ви причиняват дискъмфорт – тялото Ви ще рухне. Вие няма да сте способни да тренирате, а всички усилия полагани в залата ще са напразни.

Ако искате да се погрижите за ставите и сухожилията си Universal Jointment Sport е най – подходящият продукт. Този суплемент съдържа комбинация от известните съставки глюкозамин и хондроитин, която е обогатена с още 10 съставки, които взаимно се допълват и стимулират. Jointment Sport щесе погрижи вашите стави и сухожилия да са предпазени от износване и да  може да разчитате че тялото Ви няма да Ви предаде.

Глюкозаминът е естествено съединение, което се намира в здравите хрущяли. То играе изключително важна роля при изграждането им, освен това действа като уплътнител на ставните връзки. По време на интензивни тренировки и системно физическо натоварване, вашите стави и кости са подложени на износване. Намалява и количеството на хрущялната течност, служеща за смазка на ставите. По тази причина хрущялите губят своята еластичност. Това води до болка и възпаление. Допълнителният прием на глюкозамин чрез Jointment Sport ще възстанови количеството на хрущялната течност, което ще помогне за цялостното възстановяване на износените Ви стави и кости. Вашите тренировки отново ще са на най – високо ниво.

Хондроитинът съставлява вашата съединителна тъкан, тоест, вашите стави и сухожилия. По принцип, съединителната тъкан не е достатъчно добре кръвоснабдена. Хондроитинът ще Ви помогне, като доставя всички полезни хранителни вещества и вода, като от друга страна подтиска навлизането им в сухожилията и ставите Ви, когато те са възпалени. Благодарение на хондроитинът в  Jointment Sport, ващите възпалени стави и сухожилия ще се възстановят напълно. Тази съставка спомага и за зарастването и заздравяването на вашите  кости.

Jointment Sport съдържа също така, съединението МСМ. То се използва за лечение на различни спортни травми, като подтиска болковите импулси по нервните влакна, намалява  възпалението, увеличава  снабдяването с кръв, намалява  мускулните спазми и омекотява белезите.
Начин на употреба: Приемайте по 6 капсули на ден, по две с всяко хранене.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър