Цена: 49.00 лв.
Марка: Universal Nutrition
Код на продукта: Universal Tribulus Pro 100 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Universal Tribulus Pro е мощен суплемент, спадащ към  групата на тестостеронните стимулатори. Основната функция на този продукт е, да увеличи  нивото на  тестостерон в организма Ви. Tribulus Pro е създаден  за всеки,който  желае  да изгради по – мощни мускули , да намали значително мускулния разпад, като заедно с това си  осигури максимално ефективно мускулно възстановяване. Tribulus Pro ще Ви осигури  всичко това, чрез увеличаване нивото на вашия тестостерон . И нещо повече – Tribulus Pro   работи за стимулиране на естествения синтез на тестостерон в тялото Ви, тъй като  синтетичния тестостерон, получен химически, е опасен и вреден.

Тестостерона е мощен анаболен хормон. Увеличавайки неговото производство, Вие ще си осигурите повишен протеинов синтез и повишено задържане на азот в тялото Ви. Това ще осигури най – доброто подхранване на вашите мускули – кръвта ще забушува във вените Ви и ще напомпа вашите мускули. Освен това, повишеният тестостерон узначава повече мощ и мускулна издържливост. В мускулите Ви ще настъпят анаболни процеси, а не на последно място, чрез по – високия тестостерон, Вие ще може да съхраните постигнатия мускулен растеж.

Как Tribulus Pro ще повиши нивата на тестостерон в тялото Ви? На първо място, трябва да знаете, че това ще стане по напълно естествен начин, тъй като Tribulus Pro използва само природни съставки. Най – важната от тях е Tribulus Terrestris, известна още като Бабини зъби.  . Tribulus съдържа мощни стероидни сапонини и растителни стероли, които традиционно се използват за увеличаване на мъжкото и женското либидо.

Употребата на Tribulus може да увеличи производството на тестостирон с до 30% или дори повече проценти,  само за няколко дни. Tribulus terrestris, или по – точно  екстрактът от тази билка, ще  стимулира  естественото производство на лутенизиращ хормон, което по пряк начин  влияе върху синтезиране на тестостерон. Чрез тази своя съставка, Tribulus Pro   ще влее в тялото Ви мощен прилив на енергия, който Вие ще почувствате със всеки ваш мускул. Ще се чувсвате силни и фокусирани, а тренировките Ви ще са по – добри от всякога. Освен това, Tribulus Pro  съдържа билката Kudzu. Тя ще запази свободния тестостерон за повече време и ще предотврати превръщането му в естроген.

 Начин на употреба : Приемайте по 1-2 капсули от Tribulus Proвсеки ден , сутрин и вечер.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър