Цена: 85.00 лв.
Марка: USP Labs
Код на продукта: USP Labs Modern BCAA 450 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 450 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Приемалили ли сте хранителни добавки съдържащи аминокиселини? Със сигурност отговора е да. Аминокиселините са жизненоважна основа за изграждането на вашите мускули. Но трябва да знаете, че традиционните аминокиселинни суплементи, освен с необходимите аминокиселини, ще Ви снабдят с големи количества изкуствени оцветители и аромати. Тези екстри могат да Ви накарат да се чувствате зле, и дори да намалят действието на продукта.

Нека Ви представим USP Labs Modern BCAA – аминокиселинният суплемент от ново поколение. Modern BCAA ще Ви достави BCAA са аминокиселини с разклонена верига , които са произведени по най – модерна и съвременен микронизираща техника. По този начин, Вие ще получите   изключително лек и обемен прах, който се разтваря перфектно без никакъв  остатък! Това узначава, че Вие няма да изгубите нито прашинка от ценният аминокиселинен прах на Modern BCAA.

Има много факти по отношение на Modern BCAA, които го правят най – революционният аминокиселинен продукт. Те съдържат ключовия компонент mTOR (Mammalian Target of Rapamycin). Този компонент взема активно участие в редица метаболитни и физиологични функции в доста клетки, включително мускулните и мастните клетки.  mTOR е отговорен и  за увеличението на обема на ващите  мускулните клетки, за повишаването на  синтезата на протеини в тялото Ви  и за възстановяването на мускулната тъкан.

Друга уникалност на Modern BCAA е, че  аминокиселините с разклонена верига във формулата му,  са в съотношение 8-1-1 левцин-изолевцин-валин. формулата му. При това положение, левцинът е с най-голяма концентрация. Това е така, защото именно левцина  е непосредствен активатор mTOR. Повечето подобни продукти използват съотношение между аминокиселините 2:1:1 и 4:1:1. Истината е, че съотношението което Modern BCAA Ви предлага е най – ефективното. Чрез това съотношение няма да е необходимо да увеличавате приеманата доза. Освен това, конкуренцията между левцина, изолевцина и валине няма да предизвика намаляване на нивото на левцина и той ще може успешно да активира mTOR.

Всички тези факти, правят Modern BCAA, най – подходящият суплемент за Вас. Вие ще постигнете чиста мускулна маса, мускулна издържливост сила и мощ, ефективно възстановяване, без да се притеснявате от потенциални странични ефекти, защото Modern BCAA не съдържа изкуствени оцветители и аромати.

Начин на употреба : Смесете 1 доза (2 равни мерителни лъжички )от Modern BCAA,  с около 600 ml вода и разклащайте интензивно в продължение на 30 секунди. Отпивайте по време на натоварване. Можете да приемете допълнителна доза непосредствено след тренировка или във всеки момент, когато имате нужда от аминокиселини. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър