Здравейте скъпи клиенти и приятели на FitnessMall.bg.

FitnessMall.bg е създаден от екип от млади фитнес ентусиасти, които имат богат опит с хранителните добавки и всичко свързано с фитнес и здравословен начин на живот. Целта на FitnessMall.bg е да предложи в своят онлайн каталог – най-добрите, най-качествените и най-работещите продукти, които може да откриете на пазара. Ние не искаме да предлагаме всички възможни марки за хранителни добавки, а работим с и предлагаме само НАЙ-ДОБРОТО и винаги на НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ.

За нас ще е удоволствие да Ви консултираме относно избора на правилните продукти за ВАС и да отговорим на всичките Ви въпроси относно продуктите, начина на прием, съставките и ефектът, който може да очаквате.

Търсите хранителни добавки за бързо отслабване – НИЕ сме насреща.

Търсите хранителни добавки за бързо качване на мускулна маса – НИЕ сме насреща.

Търсите хранителни добавки за здраве или облекчаване на здравословен проблем – НИЕ пак сме насреща.

Всички продукти в онлайн магазина – FitnessMall.bg  са с гарантиран произход и качество, защото работим само с официалните вносители за България за съответните марки, които предлагаме. Хранителните добавки са регистрирани в РИОКОЗ (Агенцията по храните) от съответните им вносители, което гарантира вашето спокойствие за качеството и чистотата на продуктите, които приемате.

Ние ви предлагаме

  • Безплатна доставка
  • Безплатна онлайн консултация
  • Подаръци към Вашите поръчки
  • Талони за отстъпки, промо кодове и бонуси за редовните клиенти
  • И още, и още....

Пазарувайте от новият ви любим онлайн магазин – FitnessMall.bg